Wednesday, January 5, 2011

bakal perdana menteri

haluuu! lame gile lah aku tak jenguk blog ni.. maklum lah sekarang tahap bizi aku dh mngalahkan perdana menteri.. kalu tak bizi pon aku bajet2 bizi la.. sejak aku balik kolej ni 1st time aku jenguk blog ni.. ekchelly da malas la nak berbelog.. beginer lg kot.. neway aku kecewa ngn sumone tw.. so bile bizi2 ni aku leh lupe kan die.. perkara yg memang aku susah sgt nak buat dulu.. so ape lagik.. yabedabeduuuuuu!!!! untuk pengetahuan korang aku dilantik sebagai naib pengerusi kolej untuk tahun 2011.. hebat tak? haha. pejaddah nye hebat kalau kerja blom dilaksanakan.. so majulah sukan utk negara..=)

3 comments:

beautiful_rose said...

wah...naib pengerusi tuh..terbaiklah bro!
satu permulaan yang bagus tu.teruskan usaha utk lebih maju!

mimie...... said...

hehehhee,,,gud boy,,,,
wat keje molek3 ehhhh,,,tggjwab harus d lksnakan,,,,,,,

mR.LineKlear said...

TQ uolsss~