Thursday, December 23, 2010

buang masa

pagi ni aku tak lain dan tak bukan mahu menghilangkan rasa boringku yg dah meluap luap neh ha. jadi ku taip lah entri ni. hari ni aku bangun awal pagi lg. sebab ape? sbb smalam aku dh tido awal dan hari ni aku kene jadi driver kpd family ku balik kampung.

tp xde ape senanye aku nk crite kali ni. yela aku ni baru je terjebak dalam berbelog belog nih. so tak kretip agi mengarang cite n wat entri2 yang cambez kan. firstly thanks kat schoolmate aku tyme nakal2 ( skrg dah tak nakal okkeyy ) iaitu Macy Humaira yang banyak la dah totorial aku pasal blog ni. maklum la aku ni bak kate member skolah dlu diorang gelar aku jahil IT. sampai skarang aku ingat tuh. haha.... tak gune punye member.

and aku pon nak thanks jugak kat matrikmate aku si comel cik maziyah sbb die lah jadi first follower aku dalam blog ni. hak3... punye la exited dye jadi aku punye first follower kan sampai mintak lupus segala hutang2 die kat aku. arrrghhh.. tak de makne nye. hutang stil hutang. baskin robin jugak aku nak. haha


gambar atas ni bukan awek aku keyh. mak aku lagi la bukan. just scandal zaman skolah. tak caye tanye la cik macy..hoho

6 comments:

jia.jiah said...

haih..awk ckp sy comel..
ni yg suke ni
muahaaha..
hutang lame wak.
baik dihalalkan jek.
:P

CERITA LEBAT said...

ni makwe gua..xde2,lu ambik lisa surihani sudah la.

Cikbelog said...

selamat berbelog dengan senang ati =.=

eiffel said...

sampai matikk pown tak percaya!huhuhuhu

maCy said...

sengal. smpai mati macy taknak iyakan. haha

mR.LineKlear said...

jiah: no no no...x bleh..hak3

lebat: ah lu,gua da siap g jumpe mak bapak dye ag..haha

cik belog: thanks makcik!

eiffel: weh, ko pehaalll???hahaha

macy: jangan jeles bleh x?